PEE NAK (2019)

**คำเตือน**
เนื้อหาต่อไปนี้ อาจมีการสปอยจากหนังเรื่องเหล่านี้เกี่ยวกับเนื้อเรื่องโดยย่อโดยมีเนื้อหาเพื่อให้คนที่ยังไม่ได้ดู Pee Nak พี่นาค (2019) ภาค 1 โดยเข้าใจใจความของหนังอาจทำให้ท่านขาดอรรถรสในการชมภาพยนตร์ เพราะฉนั้นควรคิดให้ดีก่อนที่จะชมน่ะครับ และใครที่ยังไม่ดูคลิกเลย Pee Nak พี่นาค (2019)

Pee Nak พี่นาค ภาค1 (2019)

เกริ่นนำ

มีตำนานที่น่าสะพรึงกลัวที่แพร่ระบาดในวัดโบราณในเขตชานเมืองของประเทศไทยที่ใครก็ตามที่อยากจะบวชเป็นพระจะถูกสาปแช่งลึกลับก่อนพิธี อุบัติเหตุทางถนนที่แปลกประหลาดทำให้แอรอน เพื่อนของอาควนและไป๋หลงเสียชีวิต พวกเขาพบพระลึกลับในโรงพยาบาลและชักชวนให้ไปบวชที่วัดโบราณ เมื่อกลุ่มคนงี่เง่ากลุ่มหนึ่งค้นพบเกี่ยวกับคำสาปและต้องการจะกลับไป วิญญาณชั่วร้ายได้ฆ่าและฝังตัวเองแล้ว เพื่อช่วยชีวิตพวกเขา พวกเขาจึงตัดสินใจพยายามอย่างเต็มที่เพื่อค้นหาความจริงที่จะยกเลิกคำสาป ตอนนี้คุณกล้าพอที่จะเป็นพระภิกษุในวัดต้องสาป ต้องมีความมุ่งมั่นที่จะต่อสู้กับวิญญาณร้าย…

There is a terrifying legend circulating in ancient temples on the outskirts of Thailand where anyone wishing to become a monk would be mysteriously cursed before the ceremony. A strange road accident causes Aaron. A Kuan and Bai Long’s friends died. They find a mysterious monk in the hospital and invite him to ordain at an ancient temple.

When a group of idiots find out about the curse and want to go back. Evil spirits have already killed and buried themselves. to save their lives They decided to do their best to find out the truth to undo the curse. Now you are brave enough to be a monk in the cursed temple. Must have determination to fight evil spirits…

เนื้อเรื่อง

ชายหนุ่มคนหนึ่งไปบวชและพบกับเหตุการณ์แปลกประหลาดเช่น ขบวนแห่นาคไร้หัว พบชายปิดหน้าปิดตาสวดมนต์พร้อมกับสัมพเวสี และโดนกระชากคอพร้อมกับแขวนไว้บนวัดธรรมนาคานิมิต
เนื้อเรื่องตัดมาที่ บริษัทขนส่งแห่งหนึ่ง โหน่ง หนุ่มวัยเบญจเพสสุดซวยอยู่บนรถกำลังกลับบ้านและพบกับเพื่อนสาวประเภทสอง 3 คน ระหว่างทางพวกเขาเกิดอุบัติเหตุ ทุกคนไปโรงพยาบาลและเจอหลวงพ่อองค์หนึ่ง ที่มาบอกให้โหน่งบวชและให้เหรียญนาคปรก ส่วนเพื่อนของเขา3คนก็ต้องการที่จะบวชแก้บนทำให้พวกเขานั้นต้องไปที่วัดวัดหนึ่ง ต่างคนต่างเจอเข้ากับเรื่องปริศนาที่หาคำตอบไม่ได้

A young man goes to be ordained and encounters strange events such as Headless Naga Parade Found a man with a blindfolded face praying with a salute and was snatched by the neck and hung on Wat Thammanakanimit

The plot cuts to At a transport company, Nong, a hapless hunk in his car, is on his way home and meets three ladyboys. Along the way, they have an accident. Everyone goes to the hospital and meets one of the fathers. The source told Nong ordained and gave the Naga Prok Medal. As for his three friends who wanted to become vows ordained, they had to go to a temple. Each of them encountered an unsolvable mystery.

พวกเขาจึงต้องมานอนรวมกันที่ศาลาที่กำลังมีงานศพอยู่ตอนนี้ (คนที่โดนแขวนตนเรื่อง) หลังบวชได้1วัน ในคืนนั้นเขาเจอดีดีกันอย่างต่อเนื่อง เพราะผีนาค จากนั้นเขาก็ได้ฟังเรื่องราวของวัดนี้จากเณรองค์นึงว่า วัดนี้คือวัดที่ไม่มีใครได้บวชเป็นพระได้เพราะ จะตายในวันที่บวชนาคดดยไม่ทราบสาเหตุ

So they had to sleep together at the pavilion where the funeral was taking place now. (People who were hung up on stories) after being ordained for 1 day That night, he continued to see each other well because of the ghost of Naga. Then he heard the story of this temple from a novice saying, This temple is a temple where no one can be ordained as a monk because will die on the day of the Naga ordination for unknown reasons

มาต่อกันที่

ถ้ายังงงกับหนังแอดแนะนำ ดูหนังออนไลน์ นอกจากนี้เขายังเจอคนบ้าคนนึงที่ทำเหมือนรู้จักกับเขาและวันนั้นเองเป็นวันที่เผาศพของนาคและพบกับสิ่งผิดปกตินาๆแบบ และวันถัดมาะรัเจ้าอาวาสก็ยังมามรณภาพอีก ทำให้เขาทุกคนหงุดหงิดและนึกว่าอาจจะเป็นเพราะศาลในวัดจึงทำลายทิ้ง คนบ้าที่อยู่ในวัดเข้ามาโวยวายและร้องไห้ ทำให้เขารู้ว่าศาลนั้นคือศาลของผีนาคลูกชายของคนบ้าคนนั้น และยังรู้อีกว่าเหรียญที่โหน่งได้คือเหรียญที่อยู่ในรูปขแงผีนาคตอนมีชีวิตรวมถึงพระที่ให้เขามา

He also met a mad man who acted like he knew him, and that day was the day of Naga’s cremation and encountered something unusual. and the next day the abbot still died This made him all irritated and thought that it might be because the shrine in the temple was destroyed.

The madman in the temple came and wailed and cried. made him know that the shrine was the shrine of the ghost of the serpent, the son of a madman. and also know that the coin that can be positioned is the coin in the shape of the ghost of a living Naga, including the monk that gave him

ทุกคนจึงเขาไปขอโทษคนบ้าคนนั้นและซ่อมศาลให้และยังขอบวชแทนให้ ในคืนนั้นเองเขาได้เจอกับผีนาคและโหน่งก็คิดจะบวชให้เขาจึงเริ่มพิธีผีนาคโกรธที่เขาบวชไม่ได้เขาจึงไล่ฆ่าคนที่มาบวช แต่แม่ขอเขาชอไว้และห้ามผีนาคซึ่งในธรรมะและยอมให้เขาบวช
หลังจากนั้นเขาทั้ง 3 ก็ได้บวช สมใจแต่พอบวชเสร็จก็มีศะเข้ามาและบอกว่าเขาเสียชีวิตหลังศึก 1 วันเณรจึงบอกกว่ายังมีอีกอาถรรพ์คือใครที่บวชแล้วห้ามศึก

So everyone went to apologize to that madman and fix the court for him and also ask for ordination instead. That night, he met the ghost of Naga and Nhong thought of ordaining him, so he started the ghost ceremony. Angry that he couldn’t be ordained, he killed the person who came to be ordained. But my mother asked him to please and forbade the serpent ghosts in the dharma and allow him to be ordained.

หAfter that, all 3 of them were ordained as satisfied, but after the ordination was over, Sa came in and said that he died after the battle 1 day.

อ่านสปอยเรื่องอื่นๆ คลิก

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *